Betonboorbedrijf Jakobs

 

 

Zoekt u een betonboorbedrijf? Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het boren in beton of zaagwerk? Maak dan kennis met Betonboorbedrijf Jakobs. Betonboorbedrijf Jakobs is gevestigd in het Drentse Schoonebeek, maar wij werken landelijk.

Betonboorbedrijf Jakobs
Vakman Erik Jakobs is Betonboorbedrijf Jakobs in 2005 gestart. Het bedrijf kan het beste worden omschreven worden als jong, energievol en klein. Zo kan Betonboorbedrijf Jakobs de prijzen aantrekkelijk houden. In de weg- en waterbouw wordt Betonboorbedrijf Jakobs vaak ingezet voor het zagen van asfalt en proefboringen voor bodemonderzoek. Betonboorbedrijf Jakobs is hoofdzakelijk actief in de bouwsector om bijvoorbeeld trapgaten te zagen en gaten in beton en steen te boren.

Werkzaamheden Betonboorbedrijf Jakobs
Of u Betonboorbedrijf Jakobs nu inschakelt voor boringen in beton, steen- of zaagwerk: wij leveren ons werk uitstekend af. Kwaliteit staat bij ons voorop en Betonboorbedrijf Jakobs werkt netjes en schoon. Een greep uit de meest voorkomende werkzaamheden van Betonboorbedrijf Jakobs:

Betonboorbedrijf Jakobs is flexibel
In onderling overleg met u werkt de vakman van Betonboorbedrijf Jakobs wanneer het u uitkomt, eventueel ook in de avonduren of in het weekend.

Betonboorbedrijf Jakobs VCA gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Erik Jakobs is VCA gecertificeerd. Bovendien wordt het gereedschap waar Betonboorbedrijf Jakobs mee werkt jaarlijks gecontroleerd op de geldende normen.

Contact Betonboorbedrijf Jakobs
Voor advies, vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0524-534313 of mobiel 06-55158364. U kunt ons ook een mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uw gegevens bij ons achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Betonboorbedrijf Jakobs garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbaarheid.

logo

 

Specialist in boren, zagen en slopen

 

Postadres:
Beekpunge 71
7761 KC Schoonebeek

Bezoekadres:
Dwarsakker 13
7761 PW Schoonebeek

T: 0524 - 53 43 13
M: 06 - 55 158 364
info@betonboorbedrijfjakobs.nl

Contact

Neem snel contact met ons op voor een offerte.

Back to top