Koppensnellen

Zoekt u een specialist op het gebied van koppensnellen? Een bedrijf dat snel kan schakelen en met u meedenkt? Neem dan eens contact op met Betonboorbedrijf Jakobs, uw specialist als het gaat om koppensnellen.

 

Wat is koppensnellen?

U als aannemer of bouwbedrijf hoeven wij niet uit te leggen wat koppensnellen is. Wel willen wij u vertellen dat Betonboorbedrijf Jakobs uiterst nauwkeurig werkt op het gebied van koppensnellen. De bewapening wordt vrij gehakt van beton zonder deze te beschadigen. Het puin ruimen wij in overleg netjes op en voeren we desgewenst af. Betonboorbedrijf Jakobs levert vakmanschap. Een goede fundering ontstaat namelijk alleen als het koppensnellen op de juiste manier gedaan wordt.

Betonboorbedrijf Jakobs en koppensnellen


Naast het feit dat wij uiterst zorgvuldig koppensnellen, zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. In overleg met u zijn wij ook inzetbaar in het weekend en tijdens de avonduren. Welke werkzaamheden wij nog meer verrichten? Ondere andere gaten boren in beton, sleuven frezen, trapgaten zagen, precisiesloop en zagen van asfalt. Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop.


Werkgebied koppensnellen


Betonboorbedrijf Jakobs is een klein bedrijf dat landelijk werkt. Het bedrijf is gevestigd in Schoonebeek, Drenthe. Wij vinden veilig werken uiteraard belangrijk en daarom is Erik Jakobs VCA gecertificeerd. Jaarlijks wordt het gereedschap van Betonboorbedrijf Jakobs gecontroleerd op de geldende normen.

Vrijblijvende offerte koppensnellen


Betonboorbedrijf Jakobs maakt graag een vrijblijvende offerte voor koppensnellen. U kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doordat Betonboorbedrijf Jakobs een klein bedrijf is, kunnen wij de prijzen voor u aantrekkelijk houden.

Contact Betonboorbedrijf Jakobs

Heeft u vragen over koppensnellen of wilt u advies? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via ons mobiele nummer 06-55158364.

Betonboorbedrijf Jakobs garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbaarheid.

logo

 

Specialist in boren, zagen en slopen

 

Postadres:
Beekpunge 71
7761 KC Schoonebeek

Bezoekadres:
Dwarsakker 13
7761 PW Schoonebeek

T: 0524 - 53 43 13
M: 06 - 55 158 364
info@betonboorbedrijfjakobs.nl

Contact

Neem snel contact met ons op voor een offerte.

Back to top