Werkzaamheden sleuven frezen en zagen


Wilt u vloer- of wandverwarming? Dan moeten er sleuven gefreesd of gezaagd worden. Een sleuf is een gleuf die met precisie wordt gefreesd of gezaagd. Dit gebeurt in steenachtig materiaal zoals bijvoorbeeld beton. Ook als er elektra- of waterleidingen in vloeren of wanden aangelegd moeten worden, is het frezen of zagen van sleuven belangrijk. Betonboorbedrijf Jakobs heeft de juiste apparatuur om sleuven perfect te frezen en te zagen. Het is eveneens mogelijk om gaten te boren voor dozen als voorbereiding op het werk van elektriciens en loodgieters. Daarnaast worden er sleuven gefreesd of gezaagd voor afvoeren in vloeren en wanden. Betonboorbedrijf Jakobs kan u op elk gebied van dienst zijn.


Bent u op zoek naar een gedegen vakman die zorgvuldig en specialistisch sloopwerk aankan? Maak dan kennis met Erik Jakobs van Betonboorbedrijf Jakobs.

Zoekt u een specialist op het gebied van koppensnellen? Een bedrijf dat snel kan schakelen en met u meedenkt? Neem dan eens contact op met Betonboorbedrijf Jakobs, uw specialist als het gaat om koppensnellen.

logo

 

Specialist in boren, zagen en slopen

 

Postadres:
Beekpunge 71
7761 KC Schoonebeek

Bezoekadres:
Dwarsakker 13
7761 PW Schoonebeek

T: 0524 - 53 43 13
M: 06 - 55 158 364
info@betonboorbedrijfjakobs.nl

Contact

Neem snel contact met ons op voor een offerte.

Back to top