Chemisch Anker

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van chemische ankers? Wilt u er zeker van zijn dat elk chemisch anker voor uw project op de juiste manier wordt geplaatst? Dan zit u goed bij Betonboorbedrijf Jakobs.

 

Wat is een chemisch anker?


Er zijn twee manieren voor het plaatsen van een chemisch anker. Zo kan een chemisch anker een glazen ampul zijn. Hierin zitten twee chemische vloeistoffen. Deze worden eerst gescheiden van elkaar door een reservoir. Als het ampul kapot gaat en de twee vloeistoffen met elkaar in aanraking komen, dan wordt dit keihard. Ook kan een chemisch anker bestaan uit een zogenaamde twee componenten lijn. Ook hier vermengen de twee vloeistoffen zich waarbij een chemische reactie ontstaat. Betonboorbedrijf Jakobs werkt voornamelijk met deze lijmmortel. Het is belangrijk dat een chemisch anker zorgvuldig wordt geplaatst. 

Hoe wordt een chemisch anker geplaatst?


In steen of beton wordt een gat geboord dat net zo groot is als het chemisch anker. In dit gat wordt het chemisch anker gespoten dat vervolgens hard wordt. Hier wordt het draadeind ingedraaid. Het voordeel van een chemisch anker is dat deze heel sterk belast kan worden. Chemische verankering wordt natuurlijk niet voor niets gezien als de beste manier van verankeren. Chemische verankering wordt onder andere gebruikt om staalconstructies vast te zetten aan een betonvloer. Na uitharding van het chemisch anker heeft u een sterke verbinding met een hoge trekkracht. Een chemisch anker kan ook geplaatst worden voor het aanhechten van wanden en vloeren, het ophangen van zware delen en het plaatsen van materialen die echt goed vast moeten zitten.

Werkgebied chemisch anker


Betonboorbedrijf Jakobs werkt door het hele land. Wij zijn flexibel en in onderling overleg met u kunnen wij het chemisch anker voor uw project op korte termijn plaatsen.

Contact Betonboorbedrijf Jakobs


Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het plaatsen van een chemisch anker door Betonboorbedrijf Jakobs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen of advies kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0524-534313 of mobiel 06-55158364.

Betonboorbedrijf Jakobs garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbaarheid.

logo

 

Specialist in boren, zagen en slopen

 

Postadres:
Beekpunge 71
7761 KC Schoonebeek

Bezoekadres:
Dwarsakker 13
7761 PW Schoonebeek

T: 0524 - 53 43 13
M: 06 - 55 158 364
info@betonboorbedrijfjakobs.nl

Contact

Neem snel contact met ons op voor een offerte.

Back to top