Bent u op zoek naar een betrouwbaar betonboorbedrijf? Een betonboorbedrijf dat uiterst netjes werkt en met u meedenkt waar mogelijk? Maak dan kennis met Betonboorbedrijf Jakobs. Wij voeren onze werkzaamheden uit in heel Nederland.

Wat is een betonboorbedrijf?

De naam zegt het al. Een betonboorbedrijf boort in beton. Voor bijvoorbeeld een afzuigkap, droger, airco of toilet… Maar Betonboorbedrijf Jakobs doet meer dan alleen het boren in beton.

Welke werkzaamheden verricht een betonboorbedrijf?

Naast betonboren, kunt u Betonboorbedrijf Jakobs inschakelen voor onder meer sleuven frezen en zagen en trapgaten zagen. Ook wordt Betonboorbedrijf Jakobs regelmatig ingezet door wegen- en waterbouwbedrijven voor het zagen van asfalt. Moeten er spotjes in een terras gemaakt worden? Betonboorbedrijf Jakobs maakt nauwkeurig de gaten. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor precisiesloop. Kijk eens bij onze referenties om te zien voor wie wij al aan de slag zijn geweest.

Waarom Betonboorbedrijf Jakobs inschakelen?

Vakkundig en flexibel inzetbaar. Dat is waar Betonboorbedrijf Jakobs voor staat. In onderling overleg kunt u ons ook in het weekend of in de avonduren aan het werk zetten. Een ander pluspunt van Betonboorbedrijf Jakobs is dat wij uiterst netjes werken. Als een opdracht is afgerond, ruimen wij in overleg met u het puin op. Ook kunnen wij desgewenst het puin afvoeren. Zo heeft u zo min mogelijk last van onze werkzaamheden. Daarnaast vinden we veiligheid erg belangrijk. Erik Jakobs is VCA gecertificeerd en wij leven de regels dan ook strikt na. Daar komt kwaliteit natuurlijk bij. Wij zijn echte vakmensen die secuur werken. De afspraken die wij met u maken, komen wij uiteraard na.

Vrijblijvende offerte Betonboorbedrijf Jakobs

Bent u nieuwsgierig naar de kosten van onze werkzaamheden? Betonboorbedrijf Jakobs brengt graag een vrijblijvende offerte op maat voor u uit. Het enige dat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ons ook bereiken via ons mobiele nummer 06-55158364. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Betonboorbedrijf Jakobs garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbaarheid.

logo

 

Specialist in boren, zagen en slopen

 

Postadres:
Beekpunge 71
7761 KC Schoonebeek

Bezoekadres:
Dwarsakker 13
7761 PW Schoonebeek

T: 0524 - 53 43 13
M: 06 - 55 158 364
info@betonboorbedrijfjakobs.nl

Contact

Neem snel contact met ons op voor een offerte.

Back to top