Boren in beton

Zoekt u een bedrijf dat boort in beton? Een professionele onderneming die niet alleen veel ervaring heeft met het boren in beton, maar die u ook advies kan geven en met u meedenkt? Schakel dan Betonboorbedrijf Jakobs in en laat het boren in beton over aan onze vakmensen.

 

Waarom gaten in beton boren?

Er zijn verschillende redenen waarom er gaten in beton moeten worden geboord. Zo kan het zijn dat er een chemisch anker geplaatst moet worden. Maar ook voor het plaatsen van bijvoorbeeld een toilet moet er in beton geboord worden. Dit kan niet of nauwelijks met ‘gewoon’ gereedschap. Hiervoor moet een professional aan het werk. Erik Jakobs boort uiterst nauwkeurig gaten in beton en andere steenachtige materialen. Betonboorbedrijf Jakobs is flexibel en kan snel schakelen.

Boren in beton

Voordat er geboord gaat worden in beton, bereiden wij het beton boren goed voor. Het beton boren wordt uiterst nauwkeurig gedaan door de expert. Zijn wij klaar met het boren in beton? In overleg met u ruimen wij het puin op en voeren wij het af. Naast het boren in beton kunt u Betonboorbedrijf Jakobs onder andere inschakelen voor zagen van trapgaten, zagen van asfalt en sleuven frezen en zagen.  

Vrijblijvende offerte boren in beton

Bent u nieuwsgierig wat de kosten zijn voor het boren in beton? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan. Dit kan door ons een mail te sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij dat u een prijsindicatie wilt voor het boren in beton. U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer 0524-534313 of mobiel 06-55158364. Als u vragen heeft kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Betonboorbedrijf Jakobs garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbaarheid.

logo

 

Specialist in boren, zagen en slopen

 

Postadres:
Beekpunge 71
7761 KC Schoonebeek

Bezoekadres:
Dwarsakker 13
7761 PW Schoonebeek

T: 0524 - 53 43 13
M: 06 - 55 158 364
info@betonboorbedrijfjakobs.nl

Contact

Neem snel contact met ons op voor een offerte.

Back to top